28 Ekim 2013 Pazartesi

BİLİNMEYEN NO: 99

YELKOVAN YAKINDA SİNEMALARDA ;)

HİKAYEM KURŞUN KALEM DERGİSİNDE..

(

SENDE SEVİNDİM BİLİYORUM;)
   Stefan King'in kısa öyküleri filme dönüştürülüyor da benim
 gariban Yekovan niye olmasın diyerekten saçma bir gazla başlığı atmışken aslında (dükkanın da benim olmasının etkisiyle) amacım yine yeni aldığım bir haberi siz arkadaşlarımla paylaşmaktı..
   Sıkı duruun; Yelkovan adlı hikayem İki aylık dergi 'Kurşunkalem' de de yayınlanmaya layık görüldü.. (şimdi birbirinize sarılıp sevinmeye başlayabilirsiniz,, küsler barışsın,, artık ülkeme barış geldi ..)
   Ee!? diyen arkadaşlara teessüflerimle devam ederim ki, bu kardeşiniz artık bir eşiği aşmış olmanın kendisine verdiği özgüvenle size daha güzel ve güçlü yazılar yazabilecek demektir,, yani şöyle düşününüz ne kadar başarılı olduğumu; bugüne kadar yazdığım bütün kısa hikayeler (toplam=1) yayınlandı,, yani hiç geri çevrilen olmadı ;) (bir daha sarılın,, iyi haber..)
   Diğer yandan bu dergilere para vermeyerek (Kurşun kalem 7YTL) ne kadar karda olduğunuzu söylememe gerek yok herhalde siz şirketten yazıyı çoktan okudunuz bile.. (İyisiniz;)
(iLK BOCUK KUTLADI BENİ..)
   Bugün tembellik yaptığımın farkındayım ama en azından çoğalması amacıyla mutluluğumu paylaşmış olmak bile (bu kez benim için) büyük kazanç sayılır..
(SONRA DA SÜRPRİZ YAPAYIM DERDİNE DÜŞTÜ..)
   Diğer yandan olur mu acaba? diye başladığım bir deneme, dergilerde fiziksel bir gerçeklik halini alınca ve aslında 'yazabiliyorum gibi' mesajını, bu dergilerde okuduğum adım sayesinde fark edince iyi ki yazmaya devam ediyorum (ve siz bazı arkadaşlarımın hep yaz söylemlerini duydukça) şeklinde kendimle bir nebze de olsa gurur duyduğum bir haleti ruhiyeye girmiş bulunuyorum.. 
   Tekrar edeyim ki bir gün romanlarıma da sıra gelecek ve adımı duyurmam da bana Twitter'da RT leri Google + da yeniden paylaşım ve yorumları ile ve face de yine yeniden paylaşımları ile beni daha çok arkadaşa ulaştıran tüm büyük yürakli arkadaşlarıma tekrar teşekkür edeceğim..
  Fazlaca gaza geldiğimi fark ettiğim bu paylaşımsal yazıma son verirken küçüklerin gözlerinden büyüklerinde alınlarından öperim..
(DOLAYISIYLA YAZMAYA DEVAM,,
NEREYE KADAR SÜRERSE..)
   Okuyan ve takip eden arkadaşlara bir tavsiye ile bitireceğim bu yazımı ki; eğer benim karman çorman yazılarımı okuyabiliyorsanız inanın yazabilirsiniz de.
   Lütfen yazmak için kendinize fırsat tanıyın zira yazmak en güçlü terapilerden biridir.. 
  Ve hatta blog açınız kendinize
  Yardımımı isterseniz blog konuzunda,, beni nerede bulacağınızı zaten biliyorsunuz..
                                               (Çetin TARI)




5 yorum:

  1. Blog açma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğim gibi google a blogger yazarsan o site seni adım adım yönlendiriyor. hazır formatları kendine göre düzenliyorsun kolay yani. zatten google + hesabında olduğuna göre ücretsiz açabilirsin şimdi 10 dakika sürer. ilk yayınını yaparsın. sonra kurcalaya kurcalaya geliştirirsin kolay yani..

      Sil
  2. Sizi nerede bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil