16 Temmuz 2013 Salı

BİLİNMEYEN NO 3:

SİYAH GİYEN ADAMLAR 

(MIB YA DA MOB) BİRİMİ GERÇEK Mİ?

   1952'de ortaya çıkan bu fenomen özellikle 1967 pek çok haberle tüm dünyaya yayılmıştır. Genellikle UFO gözlemleri sonrası rastlanan bu adamların ortak özellikleri sorguladıkları kişilerin gördüklerini sandıkları şeylerin yanlış olduğuna psikolojik yöntemler, tehdit veya (filminde de olduğu) gibi bir alet ya da ilaçla olayı unutturmak şeklindedir.
(Siyah Giyen Adamlar olduğu iddia edilen dünyadaki tek fotoğraf)
Konuyla ilgili ilk önemli olay 1964'de İngiltere'de Jim T.nin kızının fotoğraflarını çekmesiyle başlar. Havada tarif edilemez garip elektrikli bir atmosferin varlığını hissettiğini belirten Jim fotoğrafları tab ettirdikten sonra fotoğrafta normalde orada olmayan bir adamın kendilerini izlediğini görmüştür. Fotoğrafların gerçek olduğunu onaylayan Kodak olayı aydınlatacak kişiye ödül vaat etmiş ve ve sonraki günlerde Jim'in evine gelen iki konuk ona olayla ilgili en olmayacak gerip sorularla (olay günü hava nasıl, bölgedeki kuş yaşamı...) sorguladıktan sonra ona olayın tamamen rastlantıyla oradan geçen birine ait olduğuna inandırmaya çalışmışlardır, üstelik Jim'e göre bunu oldukça sinirli tavırlarla yapmaktalarmış..

ANONYMOUS SİTESİNCE 2012'DE YAYINLANAN VIDEO
     
   UFO vakalarından sonra ortaya çıkarak devlete ait bir birimden olduklarını gösteren bir kimlikle insanlara gördükleri şeylerin yanlış olduğunu inandırmaya çalışan bu adamların ortak özellikleri şunlardır:
   * Ziyaretçiler genelde erkektir nadir vakalarda pejmurde giyimli kadınlardan da bahsedildiği olmuştur.
  * Ziyaretçiler daha olay basına yansımadan görgü şahitlerini kısa sürede bulabilmektedirler.
   * Ziyaret edilen kisi çoğunlukla kendi evinde ve yalnızdır.
   * Adamlar genelde iki kişi olarak temiz gösterişli bir arabayla, siyah takım elbiseleriyle sorguya gelmektedirler.
  * Yüzleri çoğunlukla doğuluları andırır. Çekik gözlü, yanık veya koyu derili, ciddi ifadeli. 
   * Hareketleri kaba ve sakarcadır.
 * Olayla ilgili belgeleri isteyerek geldikleri gibi olmadık bir anda gitmekte ve devletler (genelde Amerika ve İngiltere) varlıklarını ret etmektedirler.
     
   Kişisel fikrim (bir fizikçi olarak) uzaylıların ziyaretlerinin şu an ki teknolojiyle mümkün olmadığı şeklinde olmakla beraber teorik olarak veya henüz keşfedemediğimiz teknolojiler yardımıyla olabilirliğinin de ihtimal dahilinde olduğudur.
     Einstein'in denklemlerinde mümkün görünen zaman da yolculuk fenomenine göre( ki tamamen gerçektir) bu ziyaretçilerin gelecekten gelen ve görüldükleri için paradokslara neden olmamaları için kendilerini görenleri aksine inandırmak üzere görevlendirilmiş kişiler olduklarınada inanlar vardır. 
     Her kim olurlarsa olsunlar çeşitli vakalarla ihbar edilen MIB veya MOB servisi adamlarına bazı önemli Hacker gruplarınca da (yukarıdaki video gibi) devletin arşivlerinde rastlanılmaktatır.
     Aşağıdaki video rus arşivlerinden kotarılmıştır...      (Çetin TARI)

   İZLEMESİ DAHA KOLAY DİYENLERE MIB



GÜNÜN DENEYİ:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder