29 Temmuz 2013 Pazartesi

BİLİNMEYEN NO; 13

PARADİGMA KAYMASI 2.. 

NİKOLA TESLA ve HAARP PROJESİ

(MİLYONLARCA VOLT ALTINDA; TESLA)
  Mitolojik zeka tanrıçası Tydeus misali zeki ama şahsına münhasır Tesla'nın hayatına dair anlatacaklarımızı bu gün tamamlayalım..
  
  1943 Ocağında New Yorker otelinin 33. Katındaki 86 numaralı odasında esrarengiz biçimde öldüğünde (Ölmeden önce teleforce silahı adını verdiği bir çalışma yürütmekteydi; bknz wikipedia) FBI ajanları odaya üşüşerek tüm yazılı kağıt ve belgelere hükumet adına el koymuşlardır. 
  İşte bu tarihten sonra Amerikanın Alaska'da kurduğu üs ile birlikte dünya, 
H.A.A.R.P  projesi (High Frequency Active Auroral Research Program) (interten aratınız) ya da kıyamet makinesi (silahı) denilen bir kavramla tanışmıştır..
   
  Temelleri Tesla tarafından (kayıp belgeler ve prototipler) atılan makine, atmosferin Strotosfer tabakasına müdahale ederek iklimin değişmesine ve seller kuraklık v.b. düşmana zarar verecek
(HAARP IN ÇALIŞMA PRENSİBİ)
her ne gerekiyorsa (ilk olarak Vietnam’da kuvvetli muson yağmurları yağmasını sağlamış) o yönde iklimi değiştirebilmektedir.
 Yine Tesla’nın deprem makinesi bu gün Amerika ve Rusya tarafından silah olarak kullanılmaktadır. 

  Komplo teorisi veya değil saat tam 3:02 de başlayan Gölcük depremini de Kuzey Amerika Fay Hattı’nı rahatlatmak ve daha düşük şiddette bir deprem oluşturmak üzere bu makinin düğmesine saat 3:00da basılmasıyla
(KONUYLA İLGİLİ PEKÇOK KİTAP
VE BELGESEL BULUNUR)
(askeri kaynaklara yakın bazı yazarlara göre..)yapıldığı (ama beklenenden çok daha büyük 
depremin oluştuğu) iddiaları hala pek çok yerli yabancı kaynak tarafından iddia edilmektedir.

  Bu makine çalıştırıldığında gökyüzünde depremden hemen önce görülen ışıklara ait videolara yine internetten rahatça ulaşabilirsiniz. 
  Bahsettiğimiz H.A.A.R.P. projesi insan zihnini etkileme ve Regan döneminde başlatılan ‘’yıldız Savaşları’’ projelerini de içerdiğini belirtmeliyim ki hepsi yine Tesla’nın öngörülerine dayanmakta.. 
  Bu konuyla ilgili daha pek çok ilginç şey yazılabilir ama biz Tesla’yla ilgili daha ilginç başka bir konuya gelelim. 
  Tesla yüksek voltajlı elektrik ve manyatik alanlar kullanılarak yaptığı çalışmalarda zamanın ve uzayın yarılabileceğini ya da çarpıtılabileceğini ve böylece diğer zaman boyutlarına kapı açılabileceğini söylemiştir.
   Bununla ilgili olarak 1895 Mart ayında New York Herald’dan bir gazeteci 13 mart’da gazetedeki köşesine şunları yazmıştır:
(DEPREMLER YARATAN,
İKLİME MÜDAHALE EDEN BİR SİLAH)
’’Tesla ile küçük bir kafede tanıştık. 3.5 milyon voltluk elektriğe kapıldığı deneyinden sonra benimle el sıkıştı ve şunları söyledi;
  ‘’ ...bu gece size iyi bir arkadaş olamayacağım. Az kalsın ölüyordum. Bir kıvılcım 3 fit öteden geldi ve sol omzumdan çarptı. Yardımcım akımı kapatmasaydı ölmüş olurdum herhalde.’’ 

  Tesla bu kadar yüksek voltajlarla yaptığı deneylerde tesadüf eseri zaman yolculuğu yapılabileceğini keşfetmiştir. Gazeteciye anlattığı bu deneyde, yankısal elektromanyetik yüklemeye maruz kalmış ve aynı zaman dilimi içinde kendini dışarıda bulmuş. Fakat yoğun elektromanyetik alan dolayısıyla o anda felç olan bilim adamı kendine yardım edemez bir durumda, izleyici konumundadır..
  Yardımcısı akımı keser kesmez Tesla'ya bir şey olduğunu anlamış. Tesla bu konu da şunları söylemiş,’’geçmişi, bu günü ve geleceği bir arada gördüğüm olağan üstü bir tecrübeydi.
(ZAMANININ ÇOK ÖTESİNDE
BİR ZAMAN YOLCUSU; TESLA)
’’Zamanı ve uzantısını düzenleyen kozmik kurallarla yaptığı bu tehlikeli deney daha sonra Philedelphia deneyinin 
yapılmasını sağlayacak kötü zihniyetlere öncülük etmiştir... 
   Abisini tam olarak bilinmeyen bir hikayede kaybeden Tesla’nın şizofrenik belirtilerinin de dehasına yardım ettiği düşünülüyor. kendi deyimiyle zihninde yaşadığı ışık patlamalarının (şizofrenik belirtiler) çoğu zaman rehberi olduğunu söylemiştir..
  ''...Bu ışık patlamalarını hala zaman zaman yaşıyorum. 
  Yeni bir fikrin zihnimde parıldayıvermesi gibi durumlarda ortaya çıkıyor. Ama artık eskisi kadar heyecan verici değil bu, eskiye nazaran daha etkisiz.
   Gözlerimi kapattığımda, ilk önce mutlaka çok koyu ve tek tonlu bir mavi fon görüyorum.
  Tıpkı açık ama yıldızsız bir gecede olduğu gibi. Birkaç saniye içinde bu alan parıltılar saçan ve bana doğru ilerleyen yeşil ışıltılarla doluyor. 
 
(HAARP İLE SAVAŞ ALANINDA SELLER YARATABİLİRSİNİZ)
Neden sonra sağ tarafımda birbirine paralel ve yakın ışınların oluşturduğu iki ayrı sistem görüyorum. Sonra bu çizgiler daha da parlaklaşmaya başlıyor ve her yere parıltılar saçan belirgin noktalar serpiliyor. Bu resim yavaş yavaş görüntü alanımdan çıkıyor ve sola doğru kayarak yok olup gidiyor, yerini pek de hoş olmayan ölü bir griliğe bırakıyor. Burayı çabucak kabaran ve kendilerine canlı formlar vermeye çalışıyormuş gibi duran bulutlar doldurmaya başlıyor.
(DEV FIRTINALAR YARATABİLİRSİNİZ..)
İşin ilginç yanı şu ki, ikinci aşamaya geçilinceye değin bu griliği belirgin bir şekle benzetemiyorum. Her seferinde, uyuyakalmadan az önce, gözlerimde kimi şeylerin ya da insanların görüntüleri canlanıyor. Onları gördüğüm anda anlıyorum ki bilincimi yitirmek üzereyim. Eğer ortaya çıkmıyorlarsa ya da bunu reddediyorlarsa biliyorum ki bu uykusuz bir gece geçireceğim anlamına geliyor…’’
   İlk olarak bir inşaatın demir kirişlerine bağladığı telefon kutusu
(ÖLÜMÜ BEŞ PARASIZ VE YALNIZ OLDU)
büyüklüğündeki bir aletle binayı sallamaya başlayan (rezonans kuralı işler, video da da görülür) Tesla, evinde yaptığı ve mahalleyi salladığı deprem (polis kayıtlarında vardır) ile kurduğu metrelerce yükseklikteki yıldırım kulesi vb ile sonradan fazlasıyla çekinilen bir adam haline gelmiştir.. 
Tesla’nın ölümü beş parasız ve yukarıda anlattığım otel odasında olmuştur..
  Hayattaki iki büyük tutkusundan biri bilim diğeri de güvercinlerdi. Titiz bir adam olmasına rağmen güvercinlerin odasına girmesine izin verirdi ve özellikle aralarındaki gri beyaz bir güvercin için,’’o öldüğünde ben de öleceğim’’ derdi. 
(DÜNYA KİMİ KAYBETTİĞİNİN FARKINDA OLAMADI)

  1943 Ocağında en sevdiği güvercin onu son kez ziyaret eder. 
  Tesla üzgün ve bitkin olarak hayvana bakar ve ‘’..O ölüyor, gözlerinin ışığından mesajı aldım...’’ der..
  Ertesi gün 87 yaşında Tesla öldüğünde hizmetçi gerçektende, güvercinleri odadan dışarı çıkartırken sözü edilen güvercinin diğerlerinin arasında olmadığını söylemiştir...
   

  Daima, hayatlarınızda sevdiklerinizle olmanız dileğiyle...                                   (Çetin TARI) 


GÜNÜN VİDOLARI;
  TESLA SON BÖLÜM..

H.A.A.R.P. PROJESİNE DAİR..




GÜNÜN KARİKATÜRÜ;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder